Veelgestelde vragen

Dank voor je interesse om contact met ons op te nemen! Mocht je nog vragen hebben over je bestelling, bekijk dan eerst onze FAQ's hieronder. Daar vind je mogelijk al het antwoord op je vraag. Mocht je nog steeds hulp nodig hebben, aarzel dan niet om ons te e-mailen op info@ellismore.nl. We helpen je graag verder.

 • Hoelang is mijn pakket onderweg?
  Indien er onverwachtse vertragingen optreden in de verwerking van je bestelling, zullen wij je direct via e-mail of telefoon op de hoogte brengen. Normaal gesproken wordt elke bestelling binnen 1-4 werkdagen verwerkt.

 • 10 werkdagen verder en nog geen pakket ontvangen, wat nu?
  Onze excuses voor het ongemak. Heb je de trackinginformatie al gecontroleerd? Soms blijven pakketten vastzitten in het sorteerproces. Wij raden je aan om nog een werkdag te wachten, omdat het pakket in 95% van de gevallen alsnog aankomt. Mocht je het pakket na deze tijd nog niet ontvangen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@ellismore.nl. Samen zoeken we dan naar een oplossing.

 • Waar kan ik mijn Track & Trace code vinden?
  Nadat je bestelling is verzonden, ontvang je van ons automatisch een traceercode. Meestal duurt het ongeveer 24 uur voordat je deze code ontvangt. Vergeet niet om ook je spamfolder te checken, soms belanden onze e-mails daar per ongeluk.

 • Hoe kan ik zien waar mijn pakket is? 
  Op onze "Volg je bestelling" pagina kun je precies zien waar je bestelling zich bevindt. Gebruik hiervoor de traceercode die je hebt ontvangen in de e-mail. Vul deze code in en je ziet direct waar je pakket zich op dat moment bevindt.

 • Kan ik mijn bestelling retourneren?
  Je hebt 30 dagen de tijd om je online aankopen te retourneren. Probeer de producten thuis uit, net zoals je in een winkel zou doen. Wanneer je de producten terugstuurt, zorg er dan voor dat ze zo origineel en onbeschadigd mogelijk zijn. Voor verdere details kun je ons retour- en terugbetalingsbeleid raadplegen.

Als je niet kunt vinden waar je naar op zoek bent, helpen we je graag verder. Stuur ons gerust een e-mail op info@ellismore.nl.