Verzend- en leveringsbeleid

We willen je bedanken voor je bezoek en aankopen bij Ellis Moré. Hieronder hebben we de voorwaarden van ons verzendbeleid opgesomd.

Leveringsduur
Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1 tot 4 werkdagen te verwerken. In het geval van aanzienlijke vertragingen in de verzending van je bestelling, zullen wij per e-mail of telefoon contact met je opnemen. Dank voor je begrip.

Verzendtarieven
Bij het afrekenen van je bestelling zullen de verzendkosten berekend en weergegeven worden. 

Land

Postbedrijf

Levertijd

Verzendkosten

Nederland

PostNL

3-5 werkdagen

Gratis

België

Belgische post

3-5 werkdagen

Gratis


Let op! Afhankelijk van het postbedrijf kan je pakket vertraging oplopen.

Orderbevestiging & het volgen van je bestelling
Zodra je bestelling is verzonden, sturen we je een bevestigingsmail met daarin het (de) volgnummer(s). Het Track & Trace-systeem wordt binnen 24 uur geactiveerd, zodat je de verzending van je bestelling kunt volgen.

Retourbeleid en terugbetalingsbeleid
Raadpleeg ons retourbeleid-en terugbetalingsbeleid voor uitgebreide informatie over de opties en stappen voor het retourneren van je bestelling.

Beschadigd of defect product
Het spijt ons te horen dat je product beschadigd is geraakt tijdens het transport. Wij bieden je graag een gratis vervangend product aan.

Help, mijn pakket is kwijt!
Bij een zoekgeraakt pakket of als het om logistieke redenen niet afgeleverd kan worden, zullen wij eerst een nieuw pakket versturen voordat we overgaan tot eventuele terugbetalingen en retouren.

Ik wil mijn pakket niet accepteren
Indien het pakket bij de voordeur wordt afgeleverd of bij het postkantoor wordt achtergelaten, zijn de kosten voor rekening van Ellis Moré. Indien het pakket niet wordt geaccepteerd of niet wordt opgehaald door het postkantoor, zal het automatisch worden teruggestuurd naar de leverancier. In dit geval zullen wij kosteloos een nieuw pakket verzenden. Als het pakket de tweede keer niet wordt geaccepteerd, behouden wij ons het recht voor om €15 in te houden op het bedrag dat aan jou wordt terugbetaald.

Heb je meer vragen of zijn er onduidelijkheden? Stuur ons dan een mail via info@ellismore.nl