Algemene voorwaarden

Hoi en welkom bij Ellis Moré! Om het allemaal duidelijk en eerlijk te houden, hebben we hieronder onze algemene voorwaarden op een rijtje gezet.

Inhoudsopgave

Artikel 1 – Identiteit ondernemer
Artikel 2 – Prijzen en verzendkosten
Artikel 3 – Bestelling
Artikel 4 – Levering
Artikel 5 – Herroepen van een bestelling
Artikel 6 – Retourzendingen
Artikel 7 – Betaalwijzen
Artikel 8 – Onze aansprakelijkheid
Artikel 10 – Garantie
Artikel 11 – Eigendomsrechten

Artikel 1. Identiteit ondernemer
Ellis Moré
Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden
Nederland

E-mail: info@ellismore.nl
Telefoonnummer: +31629047607

Artikel 2. Prijzen en verzendkosten
Op www.ellismore.nl zijn de verzendkosten bij de prijs inbegrepen.

Artikel 3. Bestelling
Bij www.ellismore.nl is het mogelijk om een bestelling te plaatsen. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bevestiging per e-mail. Indien het niet mogelijk is om je bestelling te leveren, stellen we je zo snel mogelijk op de hoogte. Als je al betaald hebt, zullen we het bedrag terug storten via dezelfde betaalmethode.

Artikel 4. Levering
Bij Ellis Moré hechten we veel waarde aan de registratie en verwerking van bestellingen, en we streven ernaar om deze zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren. Ons doel is om je bestelling af te leveren op een woonadres of ophaalpunt in Nederland of België. We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk en in volgorde van binnenkomst te verwerken. Onze gebruikelijke verwerkingstijd is 1 tot 4 werkdagen, gevolgd door levering binnen 3-5 werkdagen. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een e-mailbevestiging met de verwachte levertermijn. Voor ons volledige leveringsbeleid kun je terecht op Verzend- en leveringsbeleid

Artikel 5. Herroepen van een bestelling
5.1 Binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling kun je de artikelen retourneren en het bedrag van de artikelen (exclusief retourkosten) wordt teruggestort. Voor ons volledige retourbeleid kun je terecht op onze pagina over Retour- en terugbetalingsbeleid. Om een retour te melden, kun je contact met ons opnemen via info@ellismore.nl.

5.2 Voor het retourneren van artikelen, volg de instructies zoals vermeld in paragraaf 6 (Retourzendingen) binnen de termijn van 30 dagen zoals hierboven vermeld in paragraaf 5.1. Na ontvangst van de geretourneerde artikelen of een bewijs van retournering, zullen we het geld binnen 3 werkdagen terug storten op de manier waarop je hebt betaald. Indien een artikel defect is, stuur dan direct een e-mail naar info@ellismore.nl om Ellis Moré hiervan op de hoogte te stellen. 

Artikel 6. Retourzendingen
Ellis Moré zal het volledige bedrag terugbetalen voor geretourneerde artikelen conform paragraaf 5 (Herroeping van een bestelling), op voorwaarde dat de artikelen in dezelfde staat worden geretourneerd als waarin ze werden ontvangen. Dit betekent dat de artikelen onbeschadigd, ongewassen, ongewijzigd, ongedragen (met uitzondering van passen) en met de etiketten of prijskaartjes intact moeten zijn. Voor meer informatie over onze retourprocedure, raadpleeg ons retourbeleid. Opmerking: De kosten van retourzendingen worden niet vergoed en zijn voor rekening van de koper. 

Artikel 7. Betaalwijzen
Dit zijn de beschikbare betalingsmethoden bij Ellis Moré:

  • iDEAL: Tijdens het bestelproces word je doorgestuurd naar je bank om de betaling te voltooien als je gebruik maakt van online bankieren. De betaling wordt direct van je rekening afgeschreven.

  • Bancontact: Tijdens het bestelproces word je doorgestuurd naar je bank om de betaling te voltooien als je gebruik maakt van online bankieren. De betaling wordt direct van je rekening afgeschreven.

  • Creditcard (Mastercard/VISA/Maestro, Amex): Vul je betaalgegevens in bij de bestelling en gebruik een geldige creditcard. Het bedrag wordt direct gereserveerd op je creditcard en pas afgeschreven nadat de goederen zijn verzonden. Ellis Moré controleert de geldigheid van de creditcard, de kredietlimiet en of de adresgegevens van de koper correct zijn in relatie tot het bestelbedrag. Als er iets niet klopt, kan Ellis Moré de bestelling weigeren.

Artikel 8. Onze aansprakelijkheid
Ellis Moré blijft aansprakelijk voor zaken waarvoor onze aansprakelijkheid niet beperkt of uitgesloten kan worden op grond van de wet. Als we deze voorwaarden schenden, zijn we alleen verantwoordelijk voor verliezen die redelijkerwijs te voorzien zijn als gevolg van die schending. Let op dat Ellis Moré niet verantwoordelijk is voor indirecte verliezen die voortvloeien uit het oorspronkelijke verlies of de oorspronkelijke schade. Voor verliezen of schade die voortvloeien uit je bestelling op www.ellismore.nl, is onze aansprakelijkheid beperkt tot het totale bedrag van je bestelling.

Artikel 9. Kleuren en afmetingen
Bij Ellis Moré proberen we de kenmerken van onze producten, zoals de samenstelling en kleuren, zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat de kleuren die je ziet kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van je scherm en computersysteem. De afmetingen van onze artikelen op www.ellismore.nl zijn enkel bedoeld als richtlijn om je een idee te geven van het model of de pasvorm van het artikel en zijn geen garantie voor de werkelijke afmetingen van het ontvangen artikel. Dit komt omdat de uiteindelijke afmetingen kunnen variëren afhankelijk van het gebruikte materiaal tijdens de productie. Wij doen er alles aan om de meest nauwkeurige informatie te verstrekken.

Artikel 10. Garantie
Indien de artikelen die je bij ons hebt gekocht gebreken vertonen, zullen wij ons strikt houden aan de wettelijke voorschriften met betrekking tot garanties. Als je klachten hebt over duidelijke fouten in materiaal of fabricage, zoals transportschade, kun je ons hiervan op de hoogte stellen door een e-mail te sturen naar info@ellismore.nl.

Artikel 11. Eigendomsrechten
Op www.ellismore.nl bezit Ellis Moré alle intellectuele eigendomsrechten, zoals handelsmerken en auteursrechten. Het is verboden om www.ellismore.nl en de inhoud daarvan te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Ellis Moré voorafgaand aan het gebruik. 

We vinden het fijn dat je bij ons hebt geshopt en we hopen dat je tevreden bent met je aankoop. Als je vragen hebt of feedback wilt geven, staan we altijd voor je klaar. We willen je bedanken voor het vertrouwen dat je in Ellis Moré hebt gesteld.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons altijd een e-mail sturen naar info@ellismore.nl.